Intrebari frecvente

1. Cum pot sa va contactez?

In partea de sus aveti numarul de telefon la care ne puteti contacta 24/24. Unul dintre specialistii nostri va raspunde solicitarilor venite din partea dvs si veti stabili de comun acord detaliile colaborarii.

2. In ce locatii din Bucuresti operati?

Asa cum am precizat si in descrierea firmei, operam in orice locatie din Bucuresti si imprejurimi. Indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pana la adresa indicata de dvs, tarifele vor fi la fel de avantajoase!

3. Oferiti servicii de deblocari usi si in afara Bucurestiului?

Firma noastra ofera servicii in Bucuresti si imprejurimi, astfel ca daca sunteti o persoana fizica sau una juridica cu domiciliul in judetele alaturate, nu ezitati sa ne contactati si sa ne oferiti mai multe informatii despre problema dvs!

4.  In cat timp rezolvati o defectiune?

In functie de distanta pana la locul incidentului, echipa noastra poate oferi servicii de deblocari usi in timp record, chiar si in maxim 30 de minute de la semnalarea problemei. De asemenea, se poate stabili un termen de rezolvare a defectiunii si in functie de gravitatea ei, astfel ca va invitam sa ne oferiti mai multe informatii despre problema dvs.

DEBLOCARI
Usi metalice

Ai problema cu usa de la intrare? Oferim deblocari usi metalice in orice locatie din tara!

DEBLOCARI
Usi termopan

Asiguram servicii de deblocari usi termopan indiferent de natura defectiunii!


DEBLOCARI
Seifuri

Se intampla des ca usa seifului sa ramana blocata! Lasa totul pe mana specialistilor!


comments powered by Disqus

© Copyright 2017 Opes Linea Prest SRL
Robadel Servicii SRL deblocari usi, deblocare usa, lacatus deblocari usi, deblocare usi, deschidere usi, deblocari usi metalice, deblocari usi termopan, deblocari usi bucuresti, deblocari usi non stop reparatii usi, reparatie usa, lacatus reparatii usi, service usi, mentenanta usi, reparatii usi metalice, reparatii usi termopan, reparatii usi bucuresti, reparatii usi non stop lacatus, lacatusi, lacatus bucuresti, servicii lacatuserie, lacatus non stop, lacatus autorizat, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usa, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usi, lacatus deschidere usi montaj usi, montaj usa, lacatus montaj usi, montaj usi interior, montaj usi exterior, montaj usi metalice, montaj usi termopan, montaj usi bucuresti, montaj usi non stop