Despre firma noastra

Societatea noastra este una dintre primele firme din Bucuresti care si-a dedicat intreaga activitate clientilor locali. Inca din anul 2004 suntem aproape de locatari si firmele din zona, serviciile noastre axandu-se pe montajul, repararea si deblocarea usilor. Stim cat este de important sa aveti la indemana un specialist in momentele in care caile de acces raman blocate, tocmai din acest motiv am format o echipa de specialisti in domeniul lacatuseriei, specialisti care va ofera servicii profesionale de deblocari usi in Bucuresti si judetul Ilfov.

Servicii deblocari usi

SC Robadel Servicii SRL este o firma completa, serviciile noastre adresandu-se atat clientilor de tip persoana fizica, dar mai ales firmelor si companiilor care nu au la indemana un tehnician in acest domeniu. Am pornit activitatea in toamna anului 2004, an in care eram printre primele firme care realizau montajul oricarui tip de usa. Desi puteam sa ne limitam la montajul usilor comercializate la acea data, am dorit sa oferim clientilor nostri servicii complete, atat montaj cat mai ales reparatii si deblocari ale usilor cu probleme. Dat fiind faptul ca am montat de-a lungul ultimilor ani cateva mii de usi, atat usi metalice, cat si usi din lemn sau termopan, cunoastem toate structurile disponibile pe piata, actionarea realizandu-se in baza unor cunostinte temeinice.

In momentul de fata, datorita experientei de aproximativ 10 ani in acest domeniu, oferim montaj, reparatii si deblocari pentru orice model de usa. Locuiti in orasul Bucuresti sau in zona limitrofa si aveti nevoie de un lacatus mecanic cu experienta? Apelati cu incredere la serviciile noastre, in decurs de cateva ore unul dintre tehnicienii nostri oferindu-va constatarea de la fata locului precum si o analiza completa in urma careia veti primi o rezolvare de durata.

De ce SC Robadel Servicii SRL?

1. Deblocari de calitate - Sunt destul de multe situatii in care o usa se poate bloca, 95% dintre cazuri fiind de natura accidentala. Devreme ce mecanismul unei usi a fost blocat, este evident ca acea cale de acces nu mai poate fi folosita, tocmai din acest motiv nu este indicat sa interveniti pe cont propriu ci sa apelati la un specialist. De ce un lacatus mecanic? Pentru ca este absolut necesar sa se diminueze pagubele, pagube care ar fi destul de semnificative daca usa ar fi distrusa in totalitata. SC Robadel Servicii SRL garanteaza operatiuni de calitate, toate deblocarile realizate de noi oferind sansa clientilor sa foloseasca usa la parametri maximi si in perioada post-operatorie.

2. Actionam rapid si eficient - Sa luam ca exemplu o prestigioasa banca ce a avut probleme majore cu usa de la intrarea in institutie, blocarea acesteia fiind echivalentul imposibilitatii ca orice client sa patrunda in incapere. Este evident ca acest accident culmineaza cu pierderea clientilor, interventia rapida fiind fundamentala. Tehnicienii nostri au actionat in aproximativ 30 de minute, deblocarea usii ralizandu-se cu succes, clientul in cazul de fata declarandu-se mai mult decat incantat de calitatea serviciilor de deblocari usi pe care SC Robadel Servicii SRL le presteaza. Suntem eficienti, acest aspect se poate remarca in cele cateva mii de interventii incheiate cu succes, drept pentru care portofoliul nostru de clienti este unul impresionant.

3. Calitate la pret scazut - De departe cea mai importanta caracteristica a unor servicii de acest tip este calitatea, SC Robadel Servicii SRL garantand interventii rapide si profesioniste. In functie de natura problemei, suntem capabili sa facem o constatare care se incheie cu realizarea unui plan de actionare. Ne place sa credem ca toti clientii pun pret pe calitate, insa cel putin la fel de important este ca pretul sa nu fie tocmai piperat, tocmai din acest motiv oferim deblocari usi ieftine dar calitative, o calitate pe care orice firma de profil ar trebui sa o afiseze.

DEBLOCARI
Usi metalice

Ai problema cu usa de la intrare? Oferim deblocari usi metalice in orice locatie din tara!

DEBLOCARI
Usi termopan

Asiguram servicii de deblocari usi termopan indiferent de natura defectiunii!


DEBLOCARI
Seifuri

Se intampla des ca usa seifului sa ramana blocata! Lasa totul pe mana specialistilor!


© Copyright 2017 Deblocari usi